Ιστορικό | Υπηρεσίες | Εγκαταστάσεις

Διευθυντής Σπουδών - Μαλανδράκης Χρήστος

Γεννήθηκε στη Ρόδο όπου και ολοκλήρωσε τη βασική του εκπαίδευση το 1984.Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς εγκαταστάθηκε στην Ιταλία όπου και σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Τορίνου "Παιδαγωγικά" και "Ιταλική Φιλολογία". Στα τελευταία έτη σπουδών εξειδικεύτηκε στην "κοινωνιολογία" όπου και το 1990 απέκτησε το πτυχίο του πανεπιστημίου.

Την ίδια χρονιά επέστρεψε στην Ελλάδα όπου και παράλληλα με τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ασχολήθηκε στο τομέα της διδασκαλίας της Ιταλικής γλώσσας και στο τομέα του Μάρκετινγκ. Παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια διδασκαλίας, συμμετείχε σε συνέδρια που αφορούσαν το διδακτικό τομέα, επισκέφθηκε εκθέσεις ξενόγλωσσων βιβλίων και με μια επίμονη έρευνα δημιούργησε καινούρια συστήματα διδασκαλίας που αφορούσαν σε όλες τις ηλικίες και όλους τους τομείς.

Το 1996 εκλέγεται μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Δωδεκανήσου και επίσης ορίζεται αναπληρωματικός αντιπρόσωπος της Ιταλικής Γλώσσας για το νομό Δωδεκανήσου, όπου και αναλαμβάνει εξειδικευμένα καθήκοντα του Συλλόγου για μια τετραετία.

Από το 2001 τελεί μέλος του Συλλόγου PALSO Δωδεκανήσου και αντιπρόσωπος της Ιταλικής γλώσσας για το Νομό.

Διδάσκει την Ιταλική Γλώσσα στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών "La Lingua" Είναι εξειδικευμένος σε προγράμματα παιδικά, ενηλίκων και εξετάσεων. Τον ελεύθερο χρόνο του  αρέσει να έρχεται  σε επαφή με τη φύση, να ακούει μουσική, να παρακολουθεί κινηματογράφο, και να ασχολείται με τον αθλητισμό.

 

Συνεργάτες:

Ειρήνη: Γεννήθηκε στη Μελβούρνη Αυστραλίας και είναι αποκλειστική υπεύθυνη των Κέντρων Ξένων Γλωσσών "La Lingua" της Ιαλυσού Ρόδου. Αρμοδιότητες της είναι η εποπτεία και ο έλεγχος του κέντρου. Είναι η αρμόδια να σας δώσει απάντηση και λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί. Παράλληλα ασκεί τη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας σε τμήματα παιδικά, εφηβικά εξετάσεων, καθώς είναι απόφοιτος του Deere College και κάτοχος του Proficiency. Στον ελεύθερο χρόνο της αρέσει να παίζει πιάνο, να ασχολείται με το χορό, τη μουσική, την ποδηλασία και το διάβασμα.

Μαρία: Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε γαλλική φιλολογία στο Universite Paris 4 Sorbonne και είναι κάτοχος του Diploma Superiore Celi. Διδάσκει την ισπανική γλώσσα στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών La Lingua της Ρόδου καθώς κατέχει το Diploma Superior de Ensenanza dela Lengua Εspanda. Στον ελεύθερο χρόνο της διαβάζει ελληνική και γαλλική λογοτεχνία.

Κλιώ: Ασχολείται με την γραμματειακή υποστήριξη και παράλληλα με την διδασκαλία Αγγλικής γλώσσας σε τμήματα παιδικά, εφηβικά, εξετάσεων

Δήμητρα : Ασχολείται με την γραμματειακή υποστήριξη και παράλληλα με την διδασκαλία Αγγλικής γλώσσας σε τμήματα παιδικά, εφηβικά, εξετάσεων.

Θεανώ : Ασχολείται με την γραμματειακή υποστήριξη και παράλληλα με την διδασκαλία Αγγλικής, Γερμανικής και Γαλλικής γλώσσας σε τμήματα παιδικά, εφηβικά, εξετάσεων.

Δέσποινα : Ασχολείται με την διδασκαλία Γαλλικής γλώσσας σε τμήματα παιδικά, εφηβικά, εξετάσεων.

Φαίη : Ασχολείται με την διδασκαλία Αγγλικής γλώσσας σε τμήματα παιδικά, εφηβικά, εξετάσεων.

Αναστασία : Ασχολείται με την διδασκαλία Αγγλικής γλώσσας σε τμήματα παιδικά, εφηβικά, εξετάσεων.

Μαίρη : Ασχολείται με την διδασκαλία Αγγλικής γλώσσας σε τμήματα παιδικά, εφηβικά, εξετάσεων.

 

 

NOISIS Internet Services