Υπηρεσίες | Στελέχη | Εγκαταστάσεις

 

Το 1994 ιδρύθηκε το κέντρο ξένων γλωσσών με την επωνυμία "La Lingua" στην Ιαλυσό Ρόδου και στο οποίο διδάσκονταν η Ιταλική & Αγγλική γλώσσα. Χρόνο με το χρόνο προστέθηκαν η Γερμανική, Γαλλική και η Ισπανική γλώσσα που οι διδασκαλίες αυτών αφορούσαν σε προγράμματα: Παιδικά - Εφηβικά - Εξετάσεων.

Στη συνέχεια μέσα από κάποιες έρευνες και θέλοντας να προσφέρουμε γνώσεις σε όλους τους ενήλικες, δημιουργήθηκαν προγράμματα ταχύρυθμα για επαγγελματίες, ξενοδοχοϋπάλληλους, έμπορους κτλ.

Το 1996 ο Διευθυντής των κέντρων, Μαλανδράκης Χρήστος, εκλέγεται μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Δωδεκανήσου και επίσης ορίζεται αναπληρωματικός αντιπρόσωπος της Ιταλικής Γλώσσας για το νομό Δωδεκανήσου, όπου και αναλαμβάνει εξειδικευμένα καθήκοντα του Συλλόγου για μια τετραετία.

Το 1998 δημιουργείται το 2ο Κέντρο Ξένων Γλωσσών στη πόλη της Ρόδου δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους κατοίκους της πόλης να καλύψουν τις δικές τους αντίστοιχες ανάγκες πάνω στη ξενόγλωσση εκπαίδευση, δίνοντας έτσι μια καινούρια ώθηση σε νέα συστήματα διδασκαλίας .

Τέλος, το 2006 ιδρύεται στην περιοχή Κοσκινού το 3ο κέντρο αποτελούμενο με πλέον σύγχρονα συστήματα διδασκαλίας και τεχνολογικά μέσα, απευθυνόμενο στους μαθητές της ανατολικής πλευράς του νησιού.

Σήμερα και τα τρία κέντρα είναι από τα πιο σύγχρονα του νησιού και προσφέρουν ένα ωραίο και φιλόξενο περιβάλλον, άνετες αίθουσες διδασκαλίας, σύγχρονο διδακτικό και εποπτικό υλικό, εξειδικευμένο προσωπικό και το κυριότερο σύγχρονα συστήματα διδασκαλίας, ανάλογα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του κάθε υποψηφίου.

 

NOISIS Internet Services