Τα κέντρα Ξένων Γλωσσών "La Lingua" μέσα στα πλαίσια του εκπαιδευτικού τους προγράμματος και επειδή θεωρούν ότι η διδασκαλία πρέπει να επεκτείνεται και πέρα από την αίθουσα διδασκαλίας διοργανώνει κάθε χρόνο διάφορες δραστηριότητες όπως:

1) Ημερήσιες εκδρομές
2) Εκδρομές στο εξωτερικό
2) Θεατρικές παραστάσεις
3) Γιορτές
4) Σεμινάρια
5) Πάρτυ

Ημερήσιες Εκδρομές
La Lingua Party Time
Γιορτές
Θεατρικές Παραστάσεις
Εκδρομές στο εξωτερικό


Σκοπός αυτών των εκδρομών, είναι οι σπουδαστές μας να εξασκήσουν την γλώσσα την οποία διδάχτηκαν στη χώρα προέλευσης της, ενώ συγχρόνως τους δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσουν τον πολιτισμό και την κουλτούρα του λαού της. Η υποχρεωτική χρήση της γλώσσας  σε καθημερινή βάση δίνει τη δυνατότητα ουσιαστικής βελτίωσης του προφορικού λόγου.

Οι εκδρομές αυτές είναι συνήθως διάρκειας 5-7 ημερών, με συνοδό από το κέντρο μας και το πρόγραμμα τους περιλαμβάνει επισκέψεις στα αξιοθέατα της πόλης, ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ψώνια, ελεύθερο χρόνο.

Εκπαιδευτικά ταξίδια


Μέσω αυτών σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε  κολέγιο της χώρας επιλογής σας, προκειμένου να εξασκήσετε την γλώσσα  την οποία διδαχτήκατε  μέσα στο φυσικό της περιβάλλον, ενώ παράλληλα συνδυάζετε διακοπές και τουρισμό.

Μέσα από αυτά τα ταξίδια οι σπουδαστές μας έχουν τη δυνατότητα να γνωριστούν με άτομα της ηλικίας τους, να συμμετάσχουν σε όλες τις  δραστηριότητες του κολεγίου, καθώς επίσης να επωφεληθούν το χρόνο παραμονής τους πάνω σε προπαρασκευαστικά μαθήματα για πιθανές μελλοντικές σπουδές τους.

Η διαμονή του σπουδαστή είναι είτε μέσα στο κολέγιο, είτε σε κάποια οικογένεια. Μέσα στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα, διοργανώνονται καθημερινώς διάφορες δραστηριότητες.

Τα συγκεκριμένα εκπαιδευτικά προγράμματα ανά χώρα επιλογής διοργανώνονται ως πακέτα 2 ή 4 εβδομάδων και περιλαμβάνουν, μαθήματα, εκπαιδευτικό υλικό, πλήρη διατροφή και διαμονή, εκδρομές, αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, αεροπορικά εισιτήρια, αεροπορικούς φόρους μεταβιβάσεις από και προς το κολέγιο, ασφάλιση και πλούσιο πληροφοριακό υλικό. Οι τιμές τους διαμορφώνονται ανάλογα με την περίοδο και το κατά τόπους νόμισμα.

 

 

NOISIS Internet Services